buy smart
keurmerk
Home / Trotse kledingleverancier Zovoc

Trotse kledingleverancier Zovoc

 24/06/2017

TROTSE KLEDINGLEVERANCIER ZOVOC


Lees hieronder het nieuwsbericht van Zovoc:

De afgelopen maanden zijn we bezig geweest met het selecteren van een vaste leverancier voor alle Zovoc kleding en materialen. Natuurlijk moesten deze scherp geprijsd en van hoge kwaliteit zijn. En het moest er ook gewoon cool uitzien. Uiteindelijk is EMSporting uit Veendam als winnaar uit de bus gekomen. Zij zijn de Nederlandse distributeur van het Italiaanse sportmerk Macron, leveren kwaliteit tegen een scherpe prijs en de samenwerking verloopt erg soepel.

De vervolgstap was om een assortiment aan Zovoc kleding te kiezen. Hiervoor is een heuse kledingcommissie in het leven geroepen die bestond uit Sarah Lanjouw (MC1), Olaf Beckman (H4), Neneh van der Vliet (D6), Lisa van de Gevel (D1), Pieter Docter (H1) en Fred Sonneville (H2). Vol overgave hebben zij zich gestort op het kiezen van kleding materialen en kleurencombinaties zodat iedereen er volgend jaar nog mooier en cooler bij kan lopen op de Nederlandse volleybalvelden.

Zie de foto's voor een impressie (en excuus voor de fotomodellen, beter was op dit moment niet voor handen). Medio augustus wordt een speciaal voor Zovoc ingerichte webshop gelanceerd waar je heel eenvoudig zelf je Zovoc kleding kan bestellen en betalen. Ook wordt er een pas-avond georganiseerd waar je alle kleding uit het assortiment kan passen. We verwachten dit in de eerste trainingsweek te kunnen doen (week van 21 augustus). Meer informatie hierover volgt nog.

Het assortiment bestaat voor nu uit: tassen, trainingsjack, trainingsbroek, inspeelshirt, hoodie, polo (speciaal voor trainer/coaches), kniebeschermers, sokken, armsleeves, bidons en een bidonhouder. Deze worden standaard bedrukt met het Zovoc logo. Tegen een geringe vergoeding kan je eveneens je naam o.i.d. of die van een sponsor erop laten bedrukken.

Pas per volgend seizoen worden overigens de wedstrijdtenues vervangen. Deze maken nu dan ook nog geen deel uit van het assortiment. De kledingcommissie zal zich in de loop van dit seizoen gaan buigen over een nieuw wedstrijdtenue. Dat deze net zo mooi en cool wordt als de rest spreekt vanzelf.

Bron: Zovoc - https://www.zovoc.nl/125-nieuws/243-nieuwe-zovoc-kleding-leverancier 

Beoordeling door klanten: 9,2 / 10

© 2018 EM Sporting

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.