buy smart
keurmerk
Home / Macron

Macron

Macron sportkleding

 

Macron

Macron is een puur Italiaans topmerk uit Bologna.
Macron indoor- en outdoor clubtenues en sportkleding is bestemd voor de professionele en recreatieve sportbeoefenaar.

Daarnaast staan wij samen met Macron voor een uniek concept om elke vereniging de gelegenheid te bieden zich te presenteren in sportkleding in eigen stijl; onze zogenaamde eigen design Macron sportkleding. Op dit gebied is werkelijk alles mogelijk bij Macron. Van Macron coachjassen, sporttassen, sportkousen, sublimatie tenues en trainingspakken; alles ligt binnen handbereik!

Macron behoort tot de topmerken op sportkleding gebied en is kledingsponsor van vele grote clubs binnen Europa.

Macron is Europees gezien één van de snelste groeiende sportmerken en heeft clubs als Lazio Roma, Sporting Lissabon, Bolton Wanderers en andere grote namen in de voetbalwereld - diverse volleybal- en basketbalverenigingen in de A-league in Europa - is totaal leverancier van de Portugese Handbalbond en spelen rugby- en futsalteams in Europa in Macron sportkleding.

Macron voetbalkleding

Macron is één van de grootste leveranciers van sportkleding voor clubs in Europa. 

Macron sportkleding is te verdelen in voetbalkleding, trainingskleding, jassen, tassen, presentatiepakken, thermokleding, ballen en accessoires.

Daarnaast is Macron gespecialiseerd in Macron keeperskleding en Macron scheidsrechterskleding.

Enkele klanten van
EM Sporting die in de sportkleding van
Macron lopen zijn o.a. Achilles 1894, HFC'15 en Amicitia VMC. Meer klanten

Macron hardloopkleding

Macron heeft een uitgebreide collectie met hardloopkleding. De kleding wordt zeer veel gebruikt bij marathons en andere hardloopwedstrijden. De collectie bestaat uit:

Macron volleybalkleding

In verschillende landen is Macron actief met volleybal. Verscheidene verenigingen dragen de sportkleding van Macron in binnen- en buitenland.
De Macron volleybalkleding bestaat uit:

Enkele klanten van EM Sporting die in de sportkleding van Macron lopen zijn Flash Veendam, Set Uppers Scheemda, Veracles, LSV en SV Doles.
  

Macron handbalkleding

Macron is in Italië en Portugal is Macron dé sportleverancier van beide bonden. Daarnaast speelt de gehele Portugese competitie met ballen van Macron. De Macron handbalkleding bestaat uit:

Enkele klanten van EM Sporting die in de sportkleding van Macron lopen zijn HV Aeolus, HVE2000, SV Doles en Cirkeltijgers Groningen.
  

Macron basketbalkleding

Macron is actief in de basketbalwereld met diverse teams die in de kleding spelen. De Macron basketbalkleding bestaat uit:

Macron rugbykleding

Macron is zeer actief in de rugbywereld met o.a. de nationale teams van Schotland in Italië in de kleding. Macron heeft speciaal voor de rugbykleding een aantal beschermende pakken ontworpen die je onder de kleding kunt dragen. De Macron rugbykleding bestaat uit:

Macron honkbalkleding / softbalkleding

Een opkomende markt is er voor de honkbal- en softbalkleding. Zo speelt het Spaanse honkbalelftal haar wedstrijden in Macron sportkleding. De honkbal- en softbalkleding bestaat uit:

Een klant van die in de sportkleding van Macron loopt is WHSC Winschoten. Daarnaast loopt ook Kinheim Haarlem in Macron sportkleding.
  

Beoordeling door klanten: 9,2 / 10

© 2018 EM Sporting

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.