buy smart
keurmerk
Home / Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden

Hieronder vindt u de betaalmogelijkheden bij EM Sporting:
 
8.png iDEAL
iDEAL is een veilige en directe betaalmethode, dat ontwikkeld is door verschillende Nederlandse banken. De betaling verloopt via een veilige omgeving. Nadat u uw betaling heeft afgerond, ontvangen wij daar een melding van.
   
banktransfer Bank overboeking
Bij 'bank overboeking' ontvangt u van ons een automatisch bericht met daarin alle gegevens om de bestelling af te ronden. U heeft 7 dagen de tijd om deze betaling te doen. Mochten wij het orderbedrag dan niet hebben ontvangen, dan komt uw bestelling helaas te vervallen. Na ontvangst van het orderbedrag, zullen wij de bestelling definitief in behandeling nemen.
Let op: Doordat het een bankoverboeking is, kan het voorkomen dat wij enkele werkdagen later de bevestiging krijgen van de betaling.
   
  Op rekening (factuur)
U ontvangt van ons een digitale factuur met het verzoek deze te voldoen. Wij vragen u, alvorens de bestelling te doen, contact met ons op te nemen.
   
bcmc Bancontact
Voor de Belgische klanten is het mogelijk om de bestelling af te ronden met Bancontact, de Belgische variant van iDEAL.
   
  Factuur btw 0%-tarief - Belgische ondernemers
Voor de Belgische ondernemers hanteren wij het 0%-tarief bij het versturen van een factuur. U ontvangt van ons zodoende een factuur met 0% btw. Graag ontvangen wij, alvorens u de bestelling bij ons plaatst, uw bedrijfsgegevens voor het opstellen van de factuur.
   
  Creditcard
MasterCard is samen met VISA een wereldwijd geaccepteerde creditcard. Beide betaalopties zijn mogelijk  bij EM Sporting. U 
selecteert in het betaalscherm van uw webshop VISA of MasterCard als betaalmethode en voert uw naam, kaartnummer, vervaldatum en beveiligingscode in van de creditcard. De aankoop is verzekerd en wordt laten afgeschreven van uw rekening.
   
  Billink (achteraf betalen)
Hoe werkt het?
1. Op de afrekenpagina selecteer je de betaaloptie 'Billink Achter Betalen'. Er wordt vervolgens een kredietwaardigheidstoets uitgevoerd n.a.v. het invoeren van de gegevens.

Let op: indien u niet in aanmerking komt om achteraf te betalen, dan heeft u de mogelijkheid om alsnog af te rekenen via een andere betaalmethode. Wij kunnen bij een eventuele afwijziging dit niet aanpassen en de mogelijkheid tot 'achteraf betalen' niet aanbieden indien u hiervoor niet in aanmerking komt.

2. Zodra u bent toegelaten, zal de bestelling worden geplaatst. Wij zullen de bestelling z.s.m. toesturen. De factuur ontvangt u op een later moment van Billink.

3. Wanneer u de factuur van Billink ontvangt, dient u deze binnen 14 dagen te voldoen. Deze factuur kan eenvoudig via een overschrijving of via iDEAL vanuit de mail worden betaald.
 
  

Betaling mislukt
Is uw betaling via iDEAL mislukt? Check dan eerst even of het geld is afgeschreven of niet. Is dit niet het geval? Dan kunt u direct opnieuw een bestelling plaatsen. Is het geld wel van uw bankrekening afgeschreven, maar heeft u na een uur nog geen bevestiging per e-mail ontvangen? Neem dan contact op met de klantenservice. Onze
klantenservice helpt u graag verder.
  

Beoordeling door klanten: 9,2 / 10

© 2024 EM Sporting

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies