buy smart
keurmerk
Home /

Merken

Op zoek naar artikelen die niet op onze website zijn te vinden? Neem contact met ons op.


Macron
Macron, een Italiaans sportmerk uit Bologna, behoort tot de drie grootste sportmerken van Europa. Europees gezien is Macron één van de snelst groeiende sportmerken, waarbij zij zowel aan professionele als amateurverenigingen leveren.

Macron is fabrikant van sportkleding en accessoires voor vele sporten, zoals voetbal, volleybal, handbal, rugby, basketbal, korfbal en honkbal. Naast nationale elftallen spellen vele lokale verenigingen in hun sportkleding. Zo biedt het merk een uitgebreid assortiment aan tenues, trainingskleding, vrijetijdskleding, trainingspakken en accessoires (tassen, ballen etc.).

Daarnaast staan wij samen met Macron voor een uniek concept om elke vereniging de gelegenheid te bieden zich te presenteren in sportkleding in eigen stijl; onze zogenaamde eigen design Macron sportkleding. Op dit gebied is werkelijk alles mogelijk bij Macron. Van Macron coachjassen, sporttassen, sportkousen, sublimatie tenues en trainingspakken; alles ligt binnen handbereik!

Tacticcoach
Ons sportmerk Tacticcoach is voor iedere individu en vereniging een aanwinst. De artikelen zijn innovatieve sportmaterialen in diverse kleuren en formaten. De eerste artikelen zijn alvast zichtbaar op onze website, deze worden wekelijks aangevuld met de nieuwste materialen.

Cawila
Officieel dealer Nederland van het Duitse sportmerk.

Bioracer
Met het merk Bioracer zijn wij een officieel partner voor custom kleding voor diverse sporten, zoals wielrennen, hardlopen, triathlon en schaatsen. De kleding kan naar eigen wens worden ontworpen, dus met eigen kleuren en een unieke herkenbaarheid.

Derbystar / Select
Of het nu gaat om voetballen of handballen, wij leveren alle Derbystar en Select ballen van zowel de Nederlandse als Duitse markt.

Gala | Mikasa | Molten
Leverancier van topmerken op o.a. volleybalgebied. Wij leveren ballen, tassen en alle bijbehorende accessoires.

Overige merken
Naast bovenstaande merken is EM Sporting al jarenlang leverancier van alle sportmerken die actief zijn op de Nederlandse markt.

Beoordeling door klanten: 9,2 / 10

© 2024 EM Sporting

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.