EM Sporting
7f298b05ff401cd7418d818b57f6f8f7.jpg
c1eeaa801746ef5e7bebd3225bd3d33b.jpg
Zoeken
Verzendkosten Nederland
Envelop € 3,95
Pakket € 6,95
 
Verzendkosten België
Pakket € 9,95

 
EM Sporting in het nieuws

Over EM Sporting

EM Sporting is sinds 2004 een groeiend bedrijf en een totaalleverancier op het gebied van sport. Geen 9-tot-5-mentaliteit, maar bijna 24 uur per dag bereikbaar voor de klant.

De sportproducten van EM Sporting worden rechtstreeks vanaf fabriek, zonder tussenkomst van de detailhandel, verkocht aan particulieren, verenigingen, scholen en bedrijven. Door verschillende samenwerkingen en dealerschappen, is EM Sporting in staat om middels korte lijnen en met een groot netwerk in te spelen op de behoefte van de klant.

Bij EM Sporting vinden klanten een uitgebreid assortiment aan sportkleding, trainingsmaterialen, ballen, voetbaldoelen, dugouts, sportprijzen en alles voor zowel indoor- als outdoor sporten. Voor het verzorgen van een professionele uitstraling is EM Sporting ook het adres voor de bedrukking en/of borduring van uw sportkleding, clubtenues, bedrijfskleding en promotionele kleding.

EM Sporting denkt mee met de klant in het opzetten van een eventuele kledingfonds, een gratis op maat gemaakte webshop en meerdere passende oplossingen.Officieel dealer Macron sportkleding
Sinds 2008 is EM Sporting officieel dealer van het Italiaanse sportkledingmerk Macron. Macron indoor- en outdoor clubtenues en sportkleding is bestemd voor de professionele en recreatieve sportbeoefenaar op het gebied van voetbal, volleybal, handbal, basketbal, running en honkbal. Daarnaast staat EM Sporting samen met Macron voor een uniek concept om elke vereniging de gelegenheid te bieden zich te presenteren in sportkleding in eigen stijl; onze zogenaamde SPECIAL DESIGN Macron sportkleding, waar werkelijk alles mogelijk is en te bestellen is in kleine hoeveelheden.

In de afgelopen jaren heeft EM Sporting vele nieuwe verenigingen als klant mogen begroeten.

Bekijk hier enkele klanten van EM Sporting.De (web)shop voor particulieren, verenigingen, scholen en bedrijven
De webwinkel voor elke sporter in binnen- en buitenland. Sport je in je eentje of in teamverband, EM Sporting is de shop voor particulieren, verenigingen, scholen en bedrijven. Een uitgebreid assortiment dat direct uit voorraad of binnen enkele dagen leverbaar is tegen scherpe prijzen.


Service, assortiment en levering
EM Sporting is constant bezig om haar dienstverlening te perfectioneren, daarom zijn zij bijzonder geinteresseerd in de mening van haar klanten. EM Sporting biedt hun de mogelijkheid om ons bedrijf te beoordelen. EM Sporting werkt samen met The Feedback Company, zodat klanten EM Sporting in 2 minuten kunnen beoordelen.
Uit reviews en beoordelingen van klanten is gebleken dat EM Sporting is beoordeeld met een 9,1. Dit cijfer is gebaseerd op o.a. de gegeven informatie op de website www.emsporting.nl, het bestelgemak, snelheid van de levering, klantvriendelijkheid, reactiesnelheid en after sales. Op dit cijfer is EM Sporting trots, maar gaat ook de uitdaging aan om deze beoordeling te verhogen.

Bekijk hier de reviews en beoordelingen over EM Sporting.

Sinds 2015 is EM Sporting in het bezit van een keurmerk van WebwinkelKeur. WebwinkelKeur is internationaal erkend en gecontroleerd door de eCommerce and Distance Selling Association. Het biedt de klanten van EM Sporting transparantie, zekerheid en duidelijkheid.

Dus bent u toe aan iets nieuws, dan bent u bij EM Sporting aan het juiste adres. EM Sporting weet wat er speelt bij particulieren, verenigingen, scholen en bedrijven.

Mocht u meer informatie wensen, neem dan contact op.

EM Sporting staat u graag sportief te woord.


Telefoonnummer:
Kantoor: 0598 - 717 718

info@emsporting.nl
www.emsporting.nl

 

Contact
 
EM sporting.nl
 
Klantenservice
 

Telefoon: 0598 - 717 718

Download catalogussen

Algemene voorwaarden
Email: info@emsporting.nl Maattabel Sitemap

Kantoor:
Transportweg 46
9645 KX  Veendam

Macron voetbalkleding
Macron volleybalkleding
Macron handbalkleding
 
  Macron basketbalkleding

Trainingsmaterialen
GALA volleyballen
 
 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.