buy smart
keurmerk
Home / Retourneren en ruilen

Retourneren en ruilen

Niet goed geld terug garantie
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden, met uitzondering van de producten ten aanzien waarvan anderszins is aangegeven (geassembleerde producten. Tot veertien (14) dagen na ontvangst, zonder opgave van redenen, is het mogelijk de bestelling te annuleren. Vervolgens heeft de afnemer na annulering van de bestelling nogmaals veertien (14) dagen om de bestelling retour te sturen.
EM Sporting behoudt het recht om retourzendingen te weigeren of slechts een gedeelte van het bedrag te crediteren wanneer het vermoeden bestaat dat de producten reeds zijn gebruikt of door schuld anders dan die van EM Sporting of de leverancier van het product zijn beschadigd. De kosten van het risico tijdens retourzendingen zijn voor rekening van de afnemer. EM Sporting zal nadat de producten zijn geretourneerd, het door de afnemer daarvoor geheel of gedeeltelijk betaalde bedrag binnen 14 dagen na aanmelding van retour aan de afnemer retourneren.
Retourzendingen worden door EM Sporting uitsluitend geaccepteerd na het volgen van de juiste procedure aangegeven door EM Sporting. De verzendkosten voor het retour zenden van de goederen naar EM Sporting zijn voor rekening van de afnemer.
 
Ruilen
Indien afnemer meent dat leveringen niet aan de overeenkomst beantwoorden heeft afnemer de keuze deze levering tegen retournering daarvan te vervangen door een nieuwe levering, binnen veertien (14) dagen na aflevering van de bestelling.
De verzendkosten van het retourneren van het artikel en weer opnieuw verzenden naar afnemer zijn voor rekening van de afnemer.
 
Defecte incomplete zendingen
Het risico van verlies of beschadiging van zaken die voorwerp van de overeenkomst zijn, gaat op afnemer over op het moment waarop de goederen aan het opgegeven adres ter ontvangst worden aangeboden en in ontvangst worden genomen. In het geval van constatering van gebreke dient afnemer, binnen 2 dagen na ontvangst van de goederen, daarvan melding te doen bij EM Sporting. Retourzendingen worden door EM Sporting uitsluitend geaccepteerd na het volgen van de juiste procedure. De kosten van retourzendingen in geval van gebreke zijn voor EM Sporting.
 
Gemonteerde producten
Voor producten die in opdracht van de afnemer zijn gemonteerd en als zodanig niet meer in de originele staat zonder beschadiging van het product zijn te herstellen geldt de “niet goed geld terug” garantie en ruilen, niet. Leveringen die niet voldoen aan de door de afnemer opgegeven montagegegevens worden hersteld door EM Sporting.
 
Garantie conform voorwaarden
Garantie conform de door EM Sporting gedeponeerde voorwaarden bij de Kamer van Koophandel.
Bij onacceptabel kwaliteitsverlies tijdens normaal gebruik en hantering van de gestelde was/droogvoorschriften, met uitzondering van buitensporige belasting van de kleding door incidenten of gebruik op kunstgras, zal EM Sporting de materialen onderzoeken, intern overleggen en waar nodig bij juiste claim de materialen vervangen (voetbalkousen en keepersmaterialen uitgezonderd).
Onder vervanging vallen alleen de materialen.
Bedrukkingen en borduringen vallen hier niet onder en worden niet (kosteloos) vervangen.
 
Retourformulier 
Retourneren kan eenvoudig en gemakkelijk.
U kunt de informatie en het retourformulier vinden op www.emsporting.nl/retour

 

Beoordeling door klanten: 9,2 / 10

© 2024 EM Sporting

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies