buy smart
keurmerk
Home / Trainingsmaterialen

Trainingsmaterialen

Trainingsmaterialen


Zoekt u trainingsmaterialen?


EM Sporting heeft zich uitgebreid met de verkoop en levering
van trainingsmaterialen voor diverse sporten.

De 
trainingsmaterialen van EM Sporting zijn ideaal voor veld en indoor. Door gebruik te maken van onze trainingsmaterialen kunt u verschillende oefeningsvormen uitvoeren om een betere resultaten te bereiken in de sport die wordt beoefend.

Zo zijn onze 
trainingsmaterialen ideaal voor sporten, zoals voetbal, volleybal, basketbal, honkbal, rugby, handbal, hockey, korfbal en meer!

Deze trainingsmaterialen bestaan o.a. uit:


 
Trainingsmateriaal trainingsmaterialen hoedjes schijven afbakenschijven afbakenbollen

Schijven - Hoedjes - Bollen

Diverse afmetingen van afbakenbollen en afbakenschijven. Er zijn diverse uitvoeringen zoals hoedjes, harde kunststof bollen en 6cm hoge schijven. Onze afbakenbollen en afbakenschijven zijn in verschillende kleuren te gebruiken. Ideale trainingsbenodigheden bij het uitzetten van diverse oefeningen tijdens trainingen.

Schijven - Hoedjes - Bollen

 

Trainingsmateriaal trainingsmaterialen pionnen kegels

Pionnen - Kegels

Diverse afmetingen van pionnen. Onze pionnen zijn leverbaar in de afmetingen 23cm en 40cm en zijn tevens verkrijgbaar in diverse kleuren. Onze pionnen zijn ideaal voor het uitzetten van bijvoorbeeld oefeningen tijdens trainingen. Daarnaast zijn pionnen ideaal om te gebruiken bij het uitzetten van een slalom, parcours en een veld.

Pionnen - Kegels


 

Trainingsmateriaal trainingsmaterialen speedladder trainingsladder loopladder training

Speedladders - Loopladders - Trainingsladders - Speedfootladders

Diverse afmetingen van speedladders. Onze speedladders zijn leverbaar in de afmetingen 4, 6 en 8 meter. Daarnaast is er ook een dubbele speedladder leverbaar. Zodoende kun je met meerdere personen oefeningen uitvoeren op een speedladder. Speedladders zijn trainingsbenodigheden voor diverse coordinatie- en snelheidstrainingen. Door gebruik te maken van speedladders kunnen sporters dus verschillende oefeningen en trainingen uitvoeren, zoals het ontwikkelen van de loopsnelheid en de looptechniek.

Speedladders - Loopladders - Trainingsladders - Speedfootladders
Trainingsmateriaal trainingsmaterialen ringen hoepels

Coördinatie - Ringen - Hoepels

Diverse afmetingen van coordinatieringen. Onze coordinatieringen zijn leverbaar in de afmetingen 50cm en 70cm en tevens verkrijgbaar in de diverse kleuren. Coordinatieringen zijn trainingsbenodigheden bij het ontwikkelen van onder andere de loopcoordinatie.

Coordinatie - Ringen - Hoepels
Trainingsmateriaal trainingsmateriialen horden trainingshorden

Horden - Hordensystemen - Trainingshorden

Wij leveren diverse hordensystemen. Onze hordensystemen zijn in hoogte verstelbaar en zijn ideaal voor verschillende trainingsoefeningen. 

Horden - Hordensystemen - Trainingshorden
 
Trainingsmateriaal trainingsmaterialen slalomstangen

Slalomstangen

Diverse kleuren leverbaar van onze slalomstangen. Door gebruik te maken van trainingsstangen is het mogelijk om oefeningen uit te zetten, bijvoorbeeld een parcours om te slalommen.

Slalomstangen
 
Trainingsmateriaal trainingsmaterialen tsjoek

Keepers tsjoek

Veel gebruikt trainingsmiddel voor o.a. keepers. De keeper kan met de tsjoek trainen op verschillende technieken. Door middel van de tsjoek kan een keeper trainen op zijn/haar worp, anticipatie en reactie.

Keepers tsjoek

 

Mocht u meer informatie willen hebben over onze trainingsmaterialen of dat u wellicht andere trainingsmaterialen zoekt, dan kunt u te allen tijden contact met ons opnemen.

Onze medewerkers staan u graag sportief te woord!

Beoordeling door klanten: 9,2 / 10

© 2018 EM Sporting

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.