buy smart
keurmerk

Zechsal navulzak

Zechsal navulzak
Zechsal navulzak
Reviews | Review toevoegen

ZECHSAL NAVULZAK Zechsal navulzak zijn badkristallen bestaande uit zuiver magnesiumchloride in vaste vorm. De kristallen lossen uitstekend op in water en worden geleverd in een herbruikbare, duurz...

Artikelnummer

 

Verzendkosten

€ 6,95 

€ 9,20
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

ZECHSAL NAVULZAK


Zechsal navulzak zijn badkristallen bestaande uit zuiver magnesiumchloride in vaste vorm. De kristallen lossen uitstekend op in water en worden geleverd in een herbruikbare, duurzame plastic pot.

Navulzak 750 gram
Goed voor 2 tot 4 ligbaden of 16 keer een voetenbad.

Navulzak 2 kg
Goed voor 2 tot 4 ligbaden of 16 keer een voetenbad.

Navulzak 4 kg
Goed voor 4 tot 8 ligbaden of 32 keer een voetenbad. 

Zechsal navulzak - Ingrediënten

47% magnesiumchloride, kristalwater.
 
 
Soort & inhoud  
Soort Kristallen
Inhoud 750 gram, 2 of 4 kg
 
 
Meer informatie Zechsal

Zechsal komt rechtstreeks uit de zuiverste en meest geconcentreerde magnesiumbron ter wereld. Deze bron ligt in Groningen. De producten zijn 100% natuurlijk, bevatten geen conserveermiddelen en zijn niet getest op dieren.

Zechsal verlicht en ontspant bij stress, reumatische aandoeningen, spierpijn en kramp (o.a. restless legs), vermoeidheid en slapeloosheid en huidaandoeningen (psoriasis, eczeem), jeuk en schilfers. Daarnaast zijn er ook sterke aanwijzingen dat Zechsal werkt bij hartritmestoornissen, hoofdpijn en depressie.

De werkzame stof is magnesium(chloride), na zuurstof en water de derde levensbehoefte van de mens. Magnesium bevordert meer dan 350 lichaamsprocessen. Zechsal wordt via de huid opgenomen. Deze zogenaamd transdermale opname is een alternatief voor het slikken van magnesiumpillen. Hiervan wordt slechts een klein deel effectief opgenomen. Bovendien kunnen pillen maagklachten en diarree verzoorzaken. De opname via de huid is voor velen dus een prima en goedkoper alternatief.

Dosering en gebruik
Dit is persoonlijk en afhankelijk van lichaamsgewicht, levensstijl en aandoeningen. Je kunt va nmagnesium niet te veel binnen krijgen. Het overschot wordt door het lichaam afgescheiden. 

Wanneer Zechsal niet gebruiken
Bij een extreem lage hartslag en bij ernstige nieraandoeningen. Bij twijfelen over de combinatie met medicijnen, altijd eerst een arts raadplegen. Niet gebruiken op open plekken. Het kan geen kwaad, maar het bijt wel. Prikkelen kan ook optreden wanneer men Zechsal net begint te gebruiken.

Hoe snel werkt Zechsal
Bij spierpijn of kramp geeft Zechsal vaak onmiddelijk effect. Ook als ontspannings- of slaapmiddel merken de meeste mensen al effect bij de eerste keer. Voor het overige is (bij aanbevolen gebruik) binnen twee weken effect te verwachten.

Bron: Zechsal


Naast het leveren van bovenstaande artikel, levert EM Sporting het complete assortiment van Zechsal. Voor meer informatie over deze artikelen kunt u contact met ons opnemen.
Onze medewerkers staan u graag sportief te woord.
  

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Beoordeling door klanten: 9,2 / 10

© 2018 EM Sporting

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.