buy smart
keurmerk

Zechsal skin balm

Zechsal skin balm
Zechsal skin balm
Reviews | Review toevoegen

ZECHSAL SKIN BALM Zechsal skin balm is een revolutionair middel tegen vette huid en puistjes. Het ontsmet de huid en remt talgvorming. Een beroemd effect van milk of magnesia is dat het kalmerend ...

Artikelnummer

 

Verzendkosten

€ 3,95 

€ 11,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

ZECHSAL SKIN BALM


Zechsal skin balm is een revolutionair middel tegen vette huid en puistjes. Het ontsmet de huid en remt talgvorming.
Een beroemd effect van milk of magnesia is dat het kalmerend werkt op de huid, puistjes snel vermindert en minder rood maakt. Op internet en YouTube worden de voordelen uitvoerig besproken. De gebruikte milk of magnesia is gemaakt van zuiver magnesiumchloride uit de Zechstein bron en Belgisch dolomiet.

Nb: niet geschikt voor mensen met een (zeer) droge huid. 

Wat doet Zechsal skin balm?

  • Revolutionair middel tegen vette huid en puistjes
  • Op basis van milk of magnesia
  • Ontsmet de huid en remt talgvorming
  • Natuurlijke aanpak!


Zechsal skin balm - Hoe te gebruiken?

Je kunt de skin balm op 2 manieren gebruiken:

a. Neem een reinigend en kalmerend masker. Laat 10 minuten intrekken en spoel daarna af met lauwwarm water. 

b. Stip puistjes aan. Dit mag je per dag zo vaak doen als je wilt. Je hoeft het niet af te spoelen. 

Na een masker is het fijn om een crème te gebruiken. De Zechsal body cream is hiervoor heel geschikt. Deze verzorgt de huid optimaal door de combinatie van magnesium en shea butter. Werkt verzachtend en maakt je huid zacht en soepel!

Advies bij een vettige, rode huid of acné: twee of drie keer per week een masker. Eventueel de T-zone apart alleen behandelen. De andere dagen plekjes aanstippen naar behoefte.

 
Zechsal skin balm - Ingrediënten

Aqua, Magnesium Hydroxide, Propanediol, Cyclodextrin, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Hydroxypropylcellulose.

 
 
Soort & aantal  
Soort Melk crème
Aantal stuks per verpakking 1x
Inhoud 50ml
 
 
Meer informatie Zechsal

Zechsal komt rechtstreeks uit de zuiverste en meest geconcentreerde magnesiumbron ter wereld. Deze bron ligt in Groningen. De producten zijn 100% natuurlijk, bevatten geen conserveermiddelen en zijn niet getest op dieren.

Zechsal verlicht en ontspant bij stress, reumatische aandoeningen, spierpijn en kramp (o.a. restless legs), vermoeidheid en slapeloosheid en huidaandoeningen (psoriasis, eczeem), jeuk en schilfers. Daarnaast zijn er ook sterke aanwijzingen dat Zechsal werkt bij hartritmestoornissen, hoofdpijn en depressie.

De werkzame stof is magnesium(chloride), na zuurstof en water de derde levensbehoefte van de mens. Magnesium bevordert meer dan 350 lichaamsprocessen. Zechsal wordt via de huid opgenomen. Deze zogenaamd transdermale opname is een alternatief voor het slikken van magnesiumpillen. Hiervan wordt slechts een klein deel effectief opgenomen. Bovendien kunnen pillen maagklachten en diarree verzoorzaken. De opname via de huid is voor velen dus een prima en goedkoper alternatief.

Dosering en gebruik
Dit is persoonlijk en afhankelijk van lichaamsgewicht, levensstijl en aandoeningen. Je kunt va nmagnesium niet te veel binnen krijgen. Het overschot wordt door het lichaam afgescheiden. 

Wanneer Zechsal niet gebruiken
Bij een extreem lage hartslag en bij ernstige nieraandoeningen. Bij twijfelen over de combinatie met medicijnen, altijd eerst een arts raadplegen. Niet gebruiken op open plekken. Het kan geen kwaad, maar het bijt wel. Prikkelen kan ook optreden wanneer men Zechsal net begint te gebruiken.

Hoe snel werkt Zechsal
Bij spierpijn of kramp geeft Zechsal vaak onmiddelijk effect. Ook als ontspannings- of slaapmiddel merken de meeste mensen al effect bij de eerste keer. Voor het overige is (bij aanbevolen gebruik) binnen twee weken effect te verwachten.

Bron: Zechsal


Naast het leveren van bovenstaande artikel, levert EM Sporting het complete assortiment van Zechsal. Voor meer informatie over deze artikelen kunt u contact met ons opnemen.
Onze medewerkers staan u graag sportief te woord.
  

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Beoordeling door klanten: 9,2 / 10

© 2018 EM Sporting

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.